انقلاب صنعتی تغییرات متعددی با دیجیتالی کردن فرآیندها و روش های موجود برای کارایی بیشتر در عملیات ایجاد کرده است، بر این اساس تحول دیجیتال (هوش مصنوعی) علاوه بر ظهور عصر جدیدی از تصمیم گیری مبتنی بر داده و کارایی عملیاتی، می تواند ایمنی را نیز افزایش دهد و مخاطرات را به حداقل برساند؛ از سوی دیگر تحقیقات اخیر در ایمنی بر پردازش مقادیر زیادی از داده های موجود با استفاده از سیستمهای هوشمند متمرکز است و تحقیق های مختلفی در این زمینه برای رسیدگی به مسائل ایمنی و بهبود کارایی سیستم ها انجام شده است؛ با این وجود، نیاز به توسعه و بهینه سازی در این حوزه محسوس است. این تحقیق روشهای ML و AI مورد استفاده در صنعت را برای رسیدگی به مسائل ایمنی بررسی می کند تا شیوه ها و تجربیات خوبی را که میتواند قابل انتقال باشد، شناسایی کند؛ روشهای مورد بررسی شامل روشهای آماری، رویکردهای الگوریتمی، روش های دسته بندی، شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) و همچنین روش های بهینه سازی و کاهش ابعاد است؛ این تحقیق همچنین در قالب یک روش ارزیابی ایمنی نوآورانه، چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای پیش بینی حوادث، تشخیص حادثه، شناسایی الگو و روش بهینه سازی ایمنی در صنعت را نشان می دهد؛ برای اهداف پیش بینی، از شبکه عصبی مصنوعی(ANN)و استدلال مبتنی بر مورد (CBR)برای تخمین نتیجه حوادث از نظر صحت استفاده شد؛ این تحقیق اقدامات پیش گیرانه را برای از بین بردن نقص های ایمنی ارائه می کند. در نهایت، روش پیشنهادی میتواند به متخصصان صنعت در بررسی مشکلات ایمنی آینده با استفاده از داده های جمع آوری شده کمک کند.
حجتی سیاح, حسن. (1403). کاربرد هوش مصنوعی در ارزیابی ایمنی صنعتی به منظور کاهش مخاطرات با رویکرد فازی. پژوهش در ایمنی، سلامت و محیط زیست, 2(7), 31-45.
MLA
حسن حجتی سیاح. "کاربرد هوش مصنوعی در ارزیابی ایمنی صنعتی به منظور کاهش مخاطرات با رویکرد فازی", پژوهش در ایمنی، سلامت و محیط زیست, 2, 7, 1403, 31-45.
HARVARD
حجتی سیاح, حسن. (1403). 'کاربرد هوش مصنوعی در ارزیابی ایمنی صنعتی به منظور کاهش مخاطرات با رویکرد فازی', پژوهش در ایمنی، سلامت و محیط زیست, 2(7), pp. 31-45.
VANCOUVER
حجتی سیاح, حسن. کاربرد هوش مصنوعی در ارزیابی ایمنی صنعتی به منظور کاهش مخاطرات با رویکرد فازی. پژوهش در ایمنی، سلامت و محیط زیست, 1403; 2(7): 31-45.